Forside · Artikler · Links · Nyhedskategorier November 18 2017 01:29:45
Navigation
Forside
Artikler
Links
Nyhedskategorier
Kontakt siden
Fotoalbum
Søg
Weblog
Besøgende
Gæster online: 1
Ingen brugere online

Antal brugere: 27
Ikke aktiverede brugere: 243
Nyeste bruger: Elseeth
Klokken
Velkommen
countdown to your wedding
Arbejdsulykke og briller
NyhederGrunden til at jeg fik målt mit syn var en ret uheldig oplevelse på arbejdet sidste tirsdag, hvor jeg skulle sætte nogle batterier i en trådløs mus i laboratoriet. Da jeg satte det ene i sprøjtede det med batterisyre ud af det og det ramte begge mine øjne! Min kollega fór rundt efter en øjenskylleflaske og kontaktede vores arbejdsmiljørepræsentant som sagde, at vi skulle tage over på Riget, Traumecentret, som vi har en aftale med når vi kommer til skade. Så der fulgte min kollega mig over og jeg kom med det samme ind til en øjenlæge, som målte pH i mine øjne. Det var meget ubehageligt at få stoppet lakmuspapir i øjnene, men pH var som den skulle være. Jeg fik også undersøgt øjnene i alle leder og kanter og fik målt tryk. Der fik jeg bedøvet mine øjne og fik stukket en dims ind i øjet, heller ikke vildt behageligt. De tog også en synsprøve og der kunne de så sige, at jeg nok skulle købe mig nogle briller, så det har jeg været ude og se på efter arbejde.
Så nu har jeg altså fået mig et par fine briller, som jeg går og vænner mig til at gå med. Det er en helt anden verden jeg ser, og jeg bliver til tider temmelig svimmel og er meget træt om aftenen. Jeg kan ikke rigtig se ting tæt på endnu, men det kommer med tiden har optikeren sagt. Mine øjne skal bare lige vænne sig til at se på en anden måde og tolke det de ser.
Liams barnedåb
NyhederSøndag den 25. april 2010 blev Liam Oskar døbt i Frihavnskirken på Østerbro. Efter dåben begav selskabet sig til fods til en hyggelig café, der også lå på Østerbro, hvor vi havde en sektion helt for os selv. Der kunne vi alle frit vælge fra menuen og vi fik serveret rigtig lækker mad og havde en hyggelig eftermiddag, hvor vi fik fejret Liams store dag.
Der er lagt billeder i fotoalbummet her på siden, kun brugere kan se disse billeder.
Patricks barnedåb
NyhederSøndag den 7. marts blev min dejlige nevø, Patrick døbt i Gl. Harlev Kirke. Jeg stod gudmor, hvilket jeg er meget stolt over. Det var en rigtig dejlig dag og Patrick var noget så dejlig i hans matrostøj i stedet for den traditionelle dåbskjole. Han kunne charmere dem alle sammen. Det passede dog ikke helt Patrick at blive døbt, han blev lidt ked af det og var lidt sulten, så jeg gik rundt med ham forrest i kirke for at trøste ham. Han fik gennemgnasket mit sjal og bluse, som åbenbart smagte værdig godt! Efter han havde fået sit navn fik han lidt at spise hos sin mor.
Efter dåben var vi inviteret til en lækker brunch i forsamlingshuset som lå lige ved siden af. Der var rigtig mange mennesker og en hyggelig stemning. Patrick fik en masse dejlige gaver og jeg hjalp Connie med a få skrevet alle gaverne ind i de tilhørende kort, så de kan huske hvem der gav hvad. Boris og jeg gav ham penge til at komme til en professionel fotograf og jeg glæder mig allerede til at se de fine billeder.
Jeg smider nogle billeder ind i fotoalbummet fra dåben.
Min tur på kriminal teknisk center
NyhederTorsdag den 11. februar var jeg på rundvisning på KTC, kriminal teknisk center i Vanløse. En rigtig spændende oplevelse, som du kan læse mere om herunder.

Velkommen til 1000fryden.dk
NyhederSom I nok har fundet ud af er xenobia.info afgået ved døden. Det var simpelthen for besværligt at have et .info domæne, da folk generelt skrev .dk i stedet og mange mails er gået tabt på den konto.
Brugernavne og koder til siden er stadig de samme.
06.07.2008 Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget.
Klokken var omkring halv tre her i eftermiddags, da vi pludselig syntes, at her lugtede lige lovlig brændt. Godt nok havde naboen tidligere i dag brændt ukrudt, men det lugtede alligevel anderledes. Kort efter kunne vi høre en masse udrykningskøretøjer nærme sig og kom tættere og tættere på. På et tidspunkt råber jeg til Boris at de altså er på vores vej. Vi løber ud på vejen og ganske rigtig, der kommer to politibiler og to brandbiler med fuld udryning på vores vej. 3 huse ved siden af vores genbo, så vi kunne se derover. Der var allrede samlet en del mennesker, så vi gik også derover for at se hvad der skete, man er vel lidt nysgerrie. Heldigvis var det ikke noget voldsomt, selvom det let kunne have udviklet sig til det. Der var nogle unge knægte som havde syntes det kunne være sjovt at antænde noget gammelt fyrværkeri og lægge det under et tørt træ hos genboen. Træet og lygtepælen som stod tæt ved antændte hurtigt og knægtene flygtede i en fart!!! Naboer fik tilkaldt politi og brandvæsen som hurtigt var her og undersøgte sagen. Heldigvi havde der været flere vidner, blandt andet vores nabo som er politibetjent, som havde cyklet ud og lede efter dem på cykel, desværre fandt han dem ikke, men havde set dem og kunne genkende dem igen. Og så to piger, som kendte deres navne og viste hvor de boede, så de viste politiet hen til deres bopæl!

Men med al den udrykning på vejen kom mange folk ud fra deres haver og skulle se hvad der skete. Og på den måde fik vi mødt en masse af vores naboer og fik talt med dem. Fandt blandt andet ud af vores nabo til den ene side (politibetjenten) skulle have gæster i aften, gæsten er min fars kollega. Og at vores anden nabo arbejder i samme virksomhed og derved også er kollega til min far! Boris mødte en gammel klassekammerats far - som skulle have gæster i aften og hvem mon de skulle have besøg af? Jamen ingen ringere end ham som har bygget vores hus i 1974 og som er far til to af Boris' tidligere folkeskolekammerater! De solgte dog til dem som vi købte huset af! Men vi stod jo så og fortalte om vores famøse fugtplet og nogle andre ting i huset og manden siger så "jamen, skal vi ikke kigge forbi i aften, så tager vi x med, det er jo ham der har bygget huset, så kan han se på det og gense det hus han har boet i i 30 år?" Det sagde vi straks ja til, så de kommer forbi klokken 19 i aften!

Verden er virkelig lille!!!

Se billederne her - Du skal være logget ind for at kunne se billederne.
06.11.2007 Vi har købt hus!
YES! Vi har købt hus. Har gennem et halvt års tid gået og holdt øje med et bestemt hus, som dengang desværre var alt for dyrt for os at købe. Men så for et par uger siden var prisen faldet til et noget lidt mere realistisk niveau. Vi tog ud og så på huset, var begge helt vilde med det og bød 200.000 under prisen - som sælger accepterede. Det er bare så fedt at det endelig er lykkes. Vores helt eget hus her i Ballerup.

Se billederne af huset her
Nyt job - starter på Retsgenetisk til december.
Efter længere tids overvejelser var jeg klar til at søge nye udfordringer. Følte mig efterhånden parat til at prøve noget nyt, selvom det var med lidt dårlig samvittighed overfor mine kolleger jeg sendte ansøgningen. Jeg søgte et job på Retsmedicinsk Institut, som jeg var så heldig at komme til samtale hos den 29. august.
Læs mere ved at klikke her
23.08.2007 Min 29 års fødselsdag.
Torsdag var det min fødselsdag - 29 år gammel. Så nu er min mor og jeg jævnaldrende - hun er så 29 plus et par måneder, men ellers!

Læs mere om min dag her
28.07.2007 - 02.08.2007 Sommerferie i London
Årets sommerferie havde vi valgt skulle være storby ferie og valget faldt på London, da Boris aldrig har været der før. Vi havde endvidere spurgt om min mor og Stig ville tage med os derover og det ville de gerne. Blev til en lille super hyggelig uge med masser af oplevelser og super lækkert vejr.

Klik her for at se billederne
29.03.2007 - bestjålet på åben gade!
Ja, så skulle det også overgå mig at få stjålet min pung! Mig, som ellers altid er så forsigtig og påpasselig med mine ting, når jeg er inde i byen. Læs om episoden herunder.
Side 1 af 2 1 2 >
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
Replikboks
Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

Ole Willer Poulsen
18 oktober 2009
Hej Dorthe! Tak for kikket, hvor er han kær Patrick. Mette & Ole

Dorthe
24 juli 2009
Tak tak, ja Boris var hurtig at få flyttet domænet. Nu skal jeg bare have opdateret lidt på hjemmesiden.

dreyer
15 juli 2009
til lykke med dit nye domæne. det ser da ud til at være klar allerede

dreyer
11 november 2007
Til lykke med jeres nye hus. Flotte billeder af huset.

Dorthe
22 januar 2007
Så er min hjemmeside endelig oppe at køre igen, efter at have været nede siden den 29. december 2006!

Rut Smith Laadal
21 august 2006
Hejsa søde og take for sidst. Det var et flot, hyggeligt og vellykket bryllup og en god fest. Billederne er blevet rigtig gode, men det siger sig selv når I to er så søde smiley Knus Rut

Dorthe
18 maj 2006
Så er der kommet nye billeder i fotoalbummet - fra Cathrines konfirmation.

Onkel
17 december 2005
I ønskes alle en god jul. Har i nu husket at købe de sidste julegave

Dorthe
07 december 2005
Ja vi knokler stadig deruda' med lejligheden - er i gang med garderoben som gerne skulle være sidste del af projektet...

susannemadsen
06 december 2005
Det ser ud som om I har haft nok at lave på lejligheden

Replikarkiv
Copyright © 2005